Thailand - søndag den 15. februar 2004


Danmark - Thailand

Tilbage

Vi var en flok meget forventningsglade mennesker, der var mødt op på Fredericia Banegård en søndag morgen. Vores ven Bjarne var også mødt op, for at ønske os en god tur. Kl. 9:09 var der afgang med toget mod Kastrup Lufthavn. Ombord i toget var mine forældre Anni og Jens, der var steget på toget i Hobro. De var meget glade for at se os, måske især fordi vi medbragte en ordentlig gang rundstykker og kaffe.

Med meget stor præcision kørte vi ind på banegården ved Kastrup Lufthavn kl. 11:37. Toget er en bekvem måde at lade sig fragte til lufthavnen. Fra banegården er der direkte adgang til lufthavnens terminal 3, hvorfra vi skulle flyve. Ankomsttidspunktet viste sig også at være perfekt til at kunne checke vores kufferter ind. Så var der masser af tid til at studere de toldfrie butikker og handle lidt Fernet Branca ind til turen. På denne rejse betragtes det ikke som alkohol – men som medicin til maven!

Vi begik den fejl, at bestille en stor øl i en af de mange barer i det toldfrie område. Det viste sig, at en stor øl var på 70 cl. og pludselig blev det boardingtid og vi hastede mod gaten.

Vi skulle flyve med en jumbojet. Det er en stor maskine i forhold til, hvad vi er vant til. Vi regnede ud, at der kunne være 700 – 800 passagerer med. Vi skulle sidde på 65. række og de fleste rækker har 10 stole.

Flyet afgik fra gaten på minuttet. Straks efter vi var i luften, blev vi budt på juice, kaffe, varme vaskeklude og et godt måltid bestående af laks, svine/oksekød med øl/hvidvin/rødvin til.

Efter nogle timers konstant opvartning, blev lyset dæmpet og et par film rullede op på lærredet. Vi skulle gerne have et par timers søvn på turen, for når vi landede i Bangkok, ville klokken være 0:30 dansk tid men i Thailand ville klokken være 6:30. Så søvnen i flyet ville blive vores eneste.

1
2
3
4
5